Disc golf

Københavns frisbee klub har en masse medlemmer, der spiller disc golf. Du er velkommen til at være med. Her på siden kan du læse lidt om spillet, men der er meget mere på Disc golfernes egen hjemmeside: www.valbyparken.dk
 

Hvad er disc golf?
Spillet kendes også som "frisbee-golf", men disc golf er den korrekte betegnelse. Spillet går i sin enkelthed ud på, at gennemspille en disc golf bane på færrest muligt antal kast.

Hvad består banen af?
Oftest består banen af 9 eller 18 huller. I Valbyparken vil banen i første fase bestå af 12 huller. Hvert hul har et eller flere tee (start-stedet), en fairway hvor man spiller sin disc frem mod kurven.

Hvem kan spille?
Fremfor alt kan alle være med fordi spillet er sjovt og anderledes, og fordi det bliver ganske gratis at benytte banen!
Alle kan spille disc golf uanset alder og køn. Dels vil banen i Valbyparken anlægges med flere tee´s, som det kendes fra golf med kølle og kugle. Dels sætter man selv sit tempo og endelig findes et handicapsystem (se den officielle liste her), som udligner spillernes indbyrdes niveau. Endeligt kan de fleste finde tid til en runde i det ugentlige program, da en runde på den planlagte bane vil tage godt 1½ time.

Læs mere på www.valbyparken.dk